Fråga Juristresursen

Ett första steg för att vi på Juristresursen skall kunna hjälpa dig i din specifika situation är att du så utförligt som möjligt fyller i nedanstående formulär. Vi återkommer till dig i slutet av månaden.

Behöver du hjälp direkt, vänligen gå in under fliken “Boka en jurist“.

Genom att fylla i nedanstående formulär accepteras följande villkor:

Juristresursen är en ideell förening som besvarar juridiska frågor helt kostnadsfritt. Din fråga besvaras av en eller flera juriststudenter och frågan kan komma att publiceras tillsammans med svaret på juristresursen.se.

Juristresursen friskriver sig från allt ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppkomma vid användande av vår rådgivningstjänst och den information som publicerats på vår hemsida, juristresursen.se.

Ange inga personuppgifter eller annan information, som kan härledas direkt eller indirekt till dig eller andra personer, i samband med att du använder vår tjänst. Uppgifter du lämnar i samband med användandet av vår tjänst behandlas i enlighet med Allmänna dataskyddsförordningen EU 2016/679.

Vi på Juristresursen hjälper dig med smått som stort och vi gör vårt yttersta för att du ska få hjälp. Alla frågor är välkomna. Om inte vi kan hjälpa dig, försöker vi sätta dig i kontakt med någon som kan det. Det enda du behöver göra är att ta hjälp!
Fråga Juristresursen »