Fråga en juriststudent

Ett första steg för att vi på Juristresursen skall kunna hjälpa dig i din specifika situation är att du så utförligt som möjligt fyller i nedanstående formulär. Vi lovar att återkomma till dig så fort som möjligt. Handläggningstiden för våra juriststudenterna är på två veckor när de sätter igång med ärendet (ärendet blir klart innan månaden är över). Behöver du hjälp direkt, vänligen gå in under fliken “Boka en jurist“.

Genom att fylla i nedanstående formulär accepteras följande villkor:

Juristresursen är en ideell förening som besvarar juridiska frågor helt kostnadsfritt. Din fråga besvaras av en eller flera juriststudenter och frågan kan komma att publiceras tillsammans med svaret på juristresursen.se.

Juristresursen friskriver sig från allt ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppkomma vid användande av vår rådgivningstjänst och den information som publicerats på vår hemsida, juristresursen.se.

Ange inga personuppgifter eller annan information, som kan härledas direkt eller indirekt till dig eller andra personer, i samband med att du använder vår tjänst. Uppgifter du lämnar i samband med användandet av vår tjänst behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204).

Vi lägger stor vikt vid att ge dig utförlig och tydlig hjälp och i kontakt med oss blir du lika väl bemött vid såväl mejlkontakt som vid ett personligt möte. Det enda du behöver göra är att ta hjälp!
Fråga en juriststudent »